Hygiejne

Professionel hygiejne er et gennemgående tema i de løsninger CPH Clean Air beskæftiger os med. Det er det underliggende tema når vi taler desinfektion og luftrensning, der er vores to hovedområder, og vi leverer typisk til steder hvor hygiejne betyder alt: Hospitaler, plejesektoren, sundhedsindustrien, laboratorier, institutioner m.m.

Vi leverer også rengøringsløsninger, der sætter nye standarder for professionel hygiejne. Med dokumenteret effekt, der samtidig skåner både miljø og forbedrer arbejdsmiljøet.

Professionel biologisk damprengøring

SaniVap hedder vores system til professionel biologisk rengøring og desinfektion af overflader med damp.

Uden brug af kemiske ingredienser, er damprengøring et miljøvenligt og økologisk valg, der samtidig både er effektivt leverer et resultat af høj kvalitet og med dokumenteret bekæmpelse af bakterier og sporer, og samtidig er ergonomisk og brugervenligt.

SaniVap har 15 års erfaring, og har udviklet udstyr og tilbehør til en lang række behov, der samtidig sikrer et godt arbejdsmiljø. Der er således en række specialudviklede mundstykker, der kan komme godt rundt i alle kroge og hjørner af møbler og hjælpemidler, til en lang række forskellige overflader og også til afløb og vandlåse.

SaniVap

SaniVap kan leveres med en række udstyr og tilbehør, herunder en vogn, der sikrer et godt arbejdsmiljø, samtidig med at du får et effektivt resultat. Læs mere her.

0