Luftfrisker fra Airnote

– vejen til bedre og sundere indeklima

Luften i vores hjem er op til 5 gange mere forurenet end udenfor. Partikler og allergener fra kæledyr, støv og luftforurening, samt pollen, røg, lugte og bakterier hænger i den luft vi alle indånder.

20% af alle danskere lider i større eller mindre grad af allergi og de fleste af os generes af de partikler, som ophobes i vore hjem og som uhindret flyder rundt i luften. Vi bruger op til 85% af vores tid indenfor og allergi kan sjældent kureres, kun holdes nede.

Dertil kommer støvmiderne, der gemmer sig i madrasser og tæpper, dyner og puder. Det er støvmidernes afføring der sætter gang i allergiske reaktioner hos mange støvallergikere.

Rengøring og udluftning er godt, men ikke altid nok, og slet ikke i en travl og hektisk hverdag. Derfor kan en luftfrisker hjælpe med et bedre indeklima.

Lille, kompakt og lydløs luftfrisker

Den kompakte luftfrisker fra Airnote fjerner de uønskede partikler fra luften, og giver et godt og sundt indeklima.

Den udsender små dråbepartikler, der er lette nok til at flyde gennem luften, men tilstrækkelig elektrisk ladet til at de binder 99,9% lokalets uønskede partikler til sig, og fører dem mod gulvet, hvor de nemt tages i den almindelige rengøring.

Dermed får du effektivt fjernet allergener, røg, hår, støv og lugt fra luften.

Der er udviklet en række parfumerede versioner, så Airnote ikke bare kan rense, men også friske luften og efterlade en diskret duft. Du kan også vælge en parfumefri udgave.

Den er nem at installere, uafhængig af elforsyning (batteridrevet) og kræver ingen vedligeholdelse. Airnote er 100% fri for ozon og fuldstændig stille. Airnote virker med det samme og fjerner hurtigt de uønskede partikler fra dit luftrum.

Airnote er velegnet til både privat brug, til institutioner og virksomheder.

Fordele ved Airnote:

  • Stille
  • Trådløs
  • 100% fri for ozon
  • Kompakt (kun 28x4x4,5cm)
  • Vedligeholdelsesfri

Du kan købe Airnote direkte i vores webshop, og få den gratis leveret til hele Danmark. Husk også at købe patron til.

Airnote

Denne luftrenser fra Airnote fylder ikke mere end en mælkekarton, og fjerner hurtigt og effektivt partikler fra luften, så du får et sundt og godt indeklima. Du kan købe den i vores webshop, med fri levering i hele Danmark.

Se også vores udvalg af dufte i webshoppen.

Se også

For en mere grundig og gennemgribende luftrensning, der ikke bare fjerner partikler, men effektivt fjerner alle farlige og generende stoffer (røg, støv, gasser, bakterier, lugte etc.), se vores luftrenser af bedste kvalitet fra De’Longhi:

0