Luftrensning af høj kvalitet – når kun det bedste er godt nok

Hos CPH Clean Air ved hvad ordentlig luftrensning betyder. Luften indenfor er op til 5 gange mere forurenet end luften udenfor, og da vi befinder os indenfor i 85% af vores tid, så er det ikke helt ligegyldigt hvilken luft vi indånder.

20% af danskerne lider i større eller mindre grad af allergi, og det er et stigende problem. I indemiljøet ophober partikler sig og generer.

Vores luftrensere fra De’Longhi tager ikke bare de mange partikler og allergener, de tager også røg, bakterier, farlige gasser, insekter, støv og ubehagelige lugte. Den mest effektive luftrensning man kan forestille sig.

Vi har over 9 års erfaring, og alle vores produkter er grundigt testet og har dokumenteret effekt.

De’Longhi AC230 luftrenser

Til såvel virksomheder og institutioner som private, der har brug luftrensere af den bedste kvalitet, tilbyder vi denne stærke luftrenser fra De’Longhi.

De’Longhi AC 230 er bedst på kvalitet og ydeevne i forhold til prisen – uden at gå på kompromis med din luftrensers evne til at fjerne uønskede partikler helt, og én gang for alle.

AC 230 har både HEPA og kulfilter, men har desuden tre andre filtre som luften passerer, hvilket giver en effektiv og bredspektret luftrensning, der dækker alle behov.

Du kan købe De’Longhi AC 230 direkte i vores webshop med fri levering i hele Danmark

Besøg vores webshop

Se vores forskellige luftrensere og andre produkter i vores webshop. Vi leverer gratis til hele Danmark.

De'Longhi luftrenser

De’Longhi AC230

Pris: 2999 kr.

Inkl. fri fragt i hele Danmark.

Se også

Til de lidt mindre behov – men hvor du stadig vil holde luften effektivt fri for allergener som partikler, hår og pollen og effektivt vil fjerne røg og grimme lugte, tilbyder vi også denne luftfrisker:

0