Luftrensning

CPH Clean Air er eksperter i luftrensning, som navnet også antyder. Vi har over 9 års erfaring i at levere luftrensere i alle slags skalaer, til ethvert behov og prisklasse. Fra helt store avancerede luftrensere til hospitaler og laboratorier, over professionelle luftrensere af høj kvalitet til de helt små luftfriskere til både private, virksomheder og institutioner.

Avancerede professionelle luftrensere

Med eCHEM-serien har franske Airinspace sat sig i spidsen, når det gælder avanceret, professionel luftrensning og dekontaminering. Airinspaces luftrensere er til de store behov, når kun det bedste er godt nok, og effekten er altid testet og dokumenteret.

Løsningerne er særligt målrettet hospitaler og sundhedsindustrien, men er også oplagte for laboratorier, virksomheder og institutioner, der har behov for de bedste og dokumenterede løsninger.

Med afsæt i rumforskning, er Airinspace i dag en globalt førende virksomhed inden for innovativ luftbehandling, luftrensning og desinfektion generelt.

eCHEM-serien byder på flere forskellige luftrensere, der hurtigt og effektivt renser luften i store og små lokaler for bl.a. brintoverilte (H2O2),NOx/kvælstofoxider (NO og NO2), VOC-dampe fra organiske opløsningsmidler, eddikesyre, pereddikesyre, samt for stærke lugte og dampe, der kan genere arbejdsmiljøet.

Udover eCHEM-serien, kan vi også tilbyde andre løsninger fra Airinspace. Herunder de avancerede Immunair og Plasmair, der begge er særligt målrettet hospitaler og sundhedsindustrien.

eCHEM

Læs mere om eCHEM-serien fra Airinspace, der er vores mest effektive løsning til professionel luftrensning.

Luftrensere af høj kvalitet

Til virksomheder og institutioner, og til private, der har brug luftrensere af høj kvalitet, tilbyder vi en stærk luftrenser fra De’Longhi.

De’Longhi AC 230 er bedst på kvalitet og ydeevne i forhold til prisen – uden at gå på kompromis med din luftrensers evne til at fjerne uønskede partikler helt, og én gang for alle.

AC 230 flytter luften, så den passerer en række filtre, der fjerner bl.a. større og mindre partikler, røg, lugt, støv, insekter, gasser og bakterier.

Du kan købe AC 230 direkte i vores webshop, med fri levering i hele Danmark.

De'Longhi

Du kan købe De’Longhi AC 230 direkte i vores webshop med fri levering.

Kompakt luftfrisker fra Airnote

Vores mindste og mest kompakte luftfrisker, er denne fra Airnote, der også giver en mild rensning af luften for uønskede partikler, røg, lugte, allergener fra kæledyr m.m.

Den udsender små dråbepartikler, der er lette nok til at flyde gennem luften, men tilstrækkelig elektrisk ladet til at de binder 99,9% lokalets uønskede partikler til sig, og fører dem mod gulvet, hvor de nemt tages i den almindelige rengøring.

Der er udviklet en række parfumerede versioner, så Airnote ikke bare renser, men også giver luften en frisk duft.

Airnote er velegnet til både privat brug, til institutioner og virksomheder.

Fordele ved Airnote:

  • Stille
  • Trådløs
  • 100% fri for ozon
  • Kompakt (kun 28 x 4 x 4,5cm)
  • Vedligeholdelsesfri

Du kan købe Airnote direkte i vores webshops, og få den gratis leveret til hele Danmark.

Airnote

Luftfrisker luftrenser

Airnote luftrenser fylder ikke meget mere end en 1 liters mælkekarton. Køb den i vores webshop.

0