Persondatapolitik for CPH Clean Air

Persondatapolitik for nyhedsbreve

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtidig adgang til at CPH Clean Air kan gemme og opbevare din e-mail-adresse og de oplysninger der er knyttet til den (som du selv giver os).

Vi opbevarer dine oplysninger forsvarligt og sikkert. De behandles fortroligt, og bruges kun til udsendelse af nyhedsbreve  – og intet andet. De vil ikke blive brugt til andre typer af markedsføring og vil ikke blive overdraget til tredjepart, med mindre vi har fået dit samtykke til det.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen, enten via et link i de udsendte nyhedsbreve, eller ved at skrive til os på info@cphcleanair.com.

Persondatapolitik for kundelogin i webshop

Det er ikke en betingelse for at handle i webshoppen at man er registreret kunde.

Vælger man at oprette et kundelogin, gør det fremtidige køb lettere. Vi gemmer de oplysninger du selv angiver. Du har selv adgang til at rette leveringsadresser og andre oplysninger.

Det er en betingelse for at kunne betale med faktura, at man er oprettet med et CVR-nummer (momsnummer) eller et EAN/GLN-nummer, samt at CPH Clean Air har godkendt dig som erhvervskunde.

Vi opbevarer dine oplysninger forsvarligt og sikkert. De behandles fortroligt, og vil ikke blive brugt direkte i markedsføringssammenhæng eller lignende, og de vil ikke blive overdraget til tredjepart, medmindre vi har fået dit samtykke til det.

Har en konto været inaktiv i over 12 måneder, slettes den automatisk. En konto, med alle tilhørende personoplysninger, slettes straks hvis der rettes henvendelse til os med ønske om at blive slettet.

Persondatapolitik for køb i webshoppen som gæst

Det er nødvendigt at du oplyser navn, leveringsadresse og e-mail for at vi kan ekspedere din ordre og sende dig bekræftelse og anden information på mail.

Oplysningerne gemmes kun så længe det er nødvendigt for at behandle og sende din ordre, og herefter af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven. Herefter slettes de.

Oplysningerne vil aldrig blive overdraget til tredjepart uden dit samtykke.

Ved betaling med betalingskort, vil kortoplysninger alene være tilgængelige for vores betalingsformidler, og vil aldrig være synlige for os. Oplysningerne vil alene blive sendt via en sikker forbindelse, og siden bruger HTTPS-protokol.

Cookies og øvrige forhold

Vi anvender cookies for at give besøgende på siden den bedst mulige oplevelse.

Oplysninger om brugerne gemmes i anonymiseret form, og bruges bl.a. til analytiske forhold f.eks. via Google Analytics. Oplysningerne fra cookies kan også bruges i målrettede annoncer, men persondata vil være anonymiseret for os.

Du kan altid slette dine cookie-oplysninger via din browser. Hvis du vil vide mere om cookies, så læs her:

Tryk her for at se mere om cookies

Hvad er cookies?

Første gang du besøger vores hjemmesides modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site hver gang du kommer på besøg.

Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle os om dit besøg og din adfærd på vores hjemmesider og øvrige digitale platforme.

For at fastlægge, hvem der besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre osv. Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af os.

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på vores hjemmeside. Hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

0